Cégünkről | Lingvaport FORDÍTÓIRODA Cégünkről | Lingvaport FORDÍTÓIRODA
  

Cégünkrõl

 

A Lingvaport Fordítóiroda 2005-ben alakult, olyan egyéni fordítók és tolmácsok részvételével, akik már évek óta felelősséggel és szakértelemmel foglalkoznak fordítással és tolmácsolással. A fordítók és tolmácsok körét – partnereink igényeinek megfelelően - folyamatosan bővítjük

Ha Önnek magas színvonalú írásbeli fordításra vagy üzleti, szakmai megbeszélések lebonyolításához tapasztalt, a nyelvet kiválóan beszélő tolmácsra van szüksége, forduljon bizalommal a Lingvaport Fordítóirodához!

A Lingvaport Fordítóiroda célja, hogy a lehető legkedvezőbb ár biztosítása mellett gyors, pontos, precíz és minőségi szolgáltatást nyújtson, és a megrendelőkkel hosszú távú, korrekt együttműködést alakítson ki.

A cég vezetője, Szabó Zsuzsa a cég alakulásától kezdve személyesen is részt vesz a tolmácsolási-fordítási munkákban orosz és német nyelveken, melyekből egyetemi végzettséggel rendelkezik. Mindkét nyelven több irodalmi szöveget is lefordított, valamint az orosz irodalmi PhD-n folytatott tanulmányai során önálló cikkei is megjelentek idegen nyelven. Az ügyvezetői feladatokat 2013-ben vette át a Lingvaport alapítójától, Szolga Emesétől.